Rode loper

SING SONG première in tropische sferen in Pathé Arena: Foto's

m P7150056Op zaterdagmiddag 15 juli ging SING SONG in tropische sferen in première in Pathé Arena.

Aanwezige Cast & Crew
Georgiefa Boomdijk, Floris Bosma, Glen Faria, Tyra Koning, Maurtis Delchot (Negativ), Liesbeth Peroti, Kenny B en regisseur Mischa Kamp.

 

m P7150080Genodigde BN'ers
Onder anderen; Howard Komproe, Juvat Westendorp, Barbera Sloesen, Bente Fokkens, Julia Tan, Guillermo Hilversum, Gavin Dalusong, Cheverny Overman, Sabrina Starke, Mylene & Rosanna, Vajen van den Bosch, Urvin Monte, Stephanie van Eer, Dolores Leeuwin, Gerda Havertong, Jetty Mathurin.

m P7150025Over de film
In de muzikale film SING SONG wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Want zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn, als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. SING SONG is een swingende muzikale film over het ontdekken van je roots.

SING SONG is vanaf 20 juli in de bioscoop te zien.

 

Fotografie: Patricia Benjamins

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting