Rode loper

De Mannentester drama-serie in première in Tropenmuseum: Foto's

m Premiere DeMannenTester Koninklijk Instituut voorde Tropen KIT Amsterdam 20-04-2017 Gwendolyne-0447Op 20 april was de feestelijke première van de nieuwe KPN Presenteert tv-serie De Mannentester in het Tropenmuseum in Amsterdam.

KPN Presenteert maaket een tv-serie van het boek De mannentester van Heleen van Royen met Eva van de Wijdeven in de hoofdrol. De serie is vanaf half april 2017 exlusief te zien bij KPN.

m Premiere DeMannenTester Koninklijk Instituut voorde Tropen KIT Amsterdam 20-04-2017 Gwendolyne-0518In De mannentester is Victoria Kramer (Eva  van de Wijdeven) een 31-jarige femme fatale, die zich als 'Mannentester' laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. Victoria weet precies hoe ze de man in kwestie moet verleiden en ze op die manier te ontmaskeren als vreemdganger. In de loop van de 10 afleveringen blijkt dat ook Victoria zelf ook genoeg geheimen heeft.
Eerste film

m Premiere DeMannenTester Koninklijk Instituut voorde Tropen KIT Amsterdam 20-04-2017 Gwendolyne-0479Het is voor het eerst dat er een serie naar een boek van Heleen van Royen gemaakt wordt. Eerder werden er wel boeken verfilmd (De gelukkige huisvrouw, De ontsnapping). Van De mannentester zijn ruim 180.000 exemplaren verkocht.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp Livepicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting