Rode loper

Première 'De Smurfen en het Verloren Dorp'

smurfAfgelopen zaterdag vond de vrolijke familiepremière van DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP plaats in Pathé Arena Amsterdam.

De Nederlandse stemacteurs waaronder Pip Pellens (Smurfin), Johnny de Mol (Potige Smurf), Kees Tol (Klungelsmurf), Sarah Nauta (Smurfbloesem) en Julia Nauta (Smurflelie) waren aanwezig. Voorafgaand aan de film was er een spetterend optreden van Sarah & Julia met o.a. hun song 'Hoofd in de Wolken' die zij speciaal voor DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP gemaakt hebben. smurf DSC 4298De presentatie werd gedaan door Levi van Kempen.
In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. smurf2De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

smurf DSC 4188In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Pip Pellens (Smurfin), Johnny de Mol (Potige Smurf), Bartho Braat (Grote Smurf), Kasper van Kooten (Moppersmurf), Hugo Kennis (Bakkersmurf), Sarah Nauta (Smurfbloesem), Julia Nauta (Smurflelie), Ellen ten Damme (Smurfstorm), Jelka van Houten (Wilgensmurf), Kees Tol (Klungelsmurf), Koos van Plateringen (Bemoeismurf), Roy Donders (Hippe Smurf), Diederik Jekel (Brilsmurf) en Tygo Gernandt (Garagamel).

smurf DSC 3958In de originele versie met de stemmen van o.a. Demi Lovato (Smurfette), Rainn Wilson (Gargamel), Joe Manganiello (Hefty), Jack McBrayer (Clumsy), Danny Pudi (Brainy) en Mandy Patinkin (Papa Smurf).

Smurfen poster horizontaal 1 aprilnlcastDE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP draait vanaf 1 april in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

https://www.facebook.com/desmurfen
https://www.desmurfenfilm.nl
#DeSmurfen

 

Fotografie: Universal

 

imageimageimageimageimageimageimageimage

 studiopijlman-hosting