Rode loper

zt-newsiv-red

Nederlandse première SING in Pathé Arena: Foto's

m Sing13Vanochtend heeft de Nederlandse stemmencast van SING een speciaal ijsbeeld van het personage Gunter onthuld bij het Nederlands IJsbeelden Festival in het ArenaPark te Amsterdam.

Aansluitend vond de familiepremière plaats in Pathé Arena in aanwezigheid van de volgende stemacteurs: Fedja van Huêt, Chris Zegers, Karin Bloemen, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Mark van Eeuwen, Holly Mae Brood, Tim Douwsma, Maan, Nurlaila Karim, Glenn Durfort en Levi van Kempen.

m sing 24bb

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Mark van Eeuwen, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Rop Verheijen, Frank Lammers, Nurlaila Karim, Maan, Buddy Vedder, Jeroen Nieuwenhuize, Ruud Feltkamp en Giel Beelen.

m DSC 6318b
SING is de nieuwe muzikale animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Minions, Verschrikkelijke Ikke én de zomerhit van dit jaar: Huisdiergeheimen.

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon (Fedja van Huêt) een zangwedstrijd om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden.

m Sing5
In de Engels gesproken versie met de stemmen van o.a.: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Tori Kelly, John C. Reilly, Taron Egerton en Scarlett Johansson.

Er zijn nu overal voorpremières van SING, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

m SING characters breedwww.singfilm.nl
www.facebook.com/SingFilmNL
#SingFilm 

Foto's Universal Pictures

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting