Rode loper

zt-newsiv-red

SING première in L.A. met aanwezigheid van Reese Witherspoon: Foto's

m 268529--G120116A-1267In Los Angeles ging op 3 december de Engelstalige versie van de muzikale animatiefilm SING groots in première met daarin de stemmen van onder andere Reese Witherspoon, Matthew McConaughey, Seth MacFarlane, Tori Kelly, John C. Reilly, Taron Egerton en Scarlett Johansson.

Onder meer Reese Whitherspoon en Matthew McConaughey waren aanwezig, net als Stevie Wonder met een performance.

m 268527--G120116A-1230ASING is de nieuwe muzikale animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Minions, Verschrikkelijke Ikke én de zomerhit van dit jaar: Huisdiergeheimen.

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon (Fedja van Huêt) een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden.

m 268567--G120116A-1741Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis (Chris Zegers) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Holly Mae Brood); een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Do); een jonge gangster-gorilla (Egbert Jan Weeber) en een punk-rock stekelvarken (Birgit Schuurman). Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale

SING is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy) en geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Haley, De film bevat meer dan 65 bekende popsongs.

SING draait vanaf 7 december a.s. in de Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

 

Foto's: Universal Pictures

www.singfilm.nl
www.facebook.com/SingFilmNL
#SingFilm

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 studiopijlman-hosting