Rode loper

Familiepremière KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD in Amsterdam: Foto's

Premiere12Gistermiddag vond de familiepremière plaats van de bijzondere 3D stop-motion film KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD in Pathé Arena Amsterdam.

De Nederlandse stemacteurs waaronder Roman Derwig (Kubo), Kee Derwig, Kim van Kooten (Moeder) en Noortje Herlaar (De Zussen) waren hierbij aanwezig. De presentatie werd gedaan door Levi van Kempen. Voorafgaand aan de film was er een optreden van Sarah & Julia.

Premiere6Bekijk hier het videoverslag: https://youtu.be/W6e2qNMI5Io
KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD (KUBO AND THE TWO STRINGS) is de nieuwe 3D animatie familie-avonturenfilm van de makers van Coraline, ParaNorman en De Boxtrollen dat zich afspeelt in een fictief Japans verleden.

Premiere15De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Aap en Kever. Bewapend met zijn shamisen – een magisch muzikaal instrument – moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Maankoning en de boze tweelingzussen.

premiere13In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.: Roman Derwig, Kim van Kooten, Benja Bruijning en Noortje Herlaar.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Art Parkinson (Game of Thrones), Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo), Ralph Fiennes, Cary-Hiroyuki Tagawa, George Takei en Brenda Vaccaro.

Premiere1Geregisseerd door Travis Knight (producent en lead animator De Boxtrollen, ParaNorman). Geschreven door Marc Haimes en Chris Butler.

KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD draait nu in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Neem een kijkje achter de schermen met de Nederlandse stemacteurs: youtu.be/x8qJZ83EsrQ

www.kuboenhetmagischezwaard.nl
www.facebook.com/KuboEnHetMagischeZwaard
#KuboEnHetMagischeZwaard

 

Fotografie: UIP

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 

 studiopijlman-hosting