Rode loper

BEN HUR première in Pathé Arena Amsterdam: Foto's

m Premiere BenHur PatheArena 18082016 Gwendolyne-9067
Op 18 augustus vond er in Pathé Arena Amsterdam een speciale vertoning plaats van de film BEN-HUR draait vanaf 25 augustus in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D. Vanaf vandaag zijn er verschillende voorpremières.


m Premiere BenHur PatheArena 18082016 Gwendolyne-9051BEN-HUR vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.
Ben Hur
Gebaseerd op de tijdloze roman van Lew Wallace: ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ’.

 

Morgan Freeman: www.youtube.com/watch?v=NpRYXpboNgQ


Cinecitta Legacy: www.youtube.com/watch?v=rcMcPK2y8oI


Rodrigo Santoro: www.youtube.com/watch?v=HYxpDHE1CFM


Chariot race: https://youtu.be/wFrXlDBd48k
Andra Day: https://youtu.be/lUDV90LJ84U
Music Video Andra Day: https://www.youtube.com/watch?v=STrUsQaUOB0
General Epic: https://youtu.be/tGq8OQJri3w

Bekijk ook de 360 graden chariot race video: www.facebook.com/BenHurNL/videos/925875107559022/

 

m Premiere BenHur PatheArena 18082016 Gwendolyne-9061BEN-HUR vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.
Gebaseerd op de tijdloze roman van Lew Wallace: ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ’.

Geregisseerd door Timur Bekmambetov (Wanted, Night Watch). Geschreven door Keith Clarke (The Way Back) en John Ridley (12 Years a Slave).

m Premiere BenHur PatheArena 18082016 Gwendolyne-9070Met o.a. Jack Huston, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zurer, Sofia Black D’Elia en Marwan Kenzari.

www.benhurfilm.nl
www.facebook.com/BenHurNL

BEN HUR draait vanaf 25 augustus in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D. Vanaf morgen voorpremières.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 studiopijlman-hosting