Rode loper

The Powerpuff Girls vieren Première in Pathé Arena: Foto's

m Powerpuffgirls 0839057
The Powerpuff Girls oftewel Blossom, Bubbles en Buttercup keren na 10 jaar terug met een eigen tv-serie op Cartoon Network!Dat werd op 17 april gevierd met een feestelijke première in de Amsterdamse Pathé Arena.

m Powerpuffgirls 0787041De girl power-kleuren roze, blauw en groen waren niet te missen bij de feestelijke, drukbezochte voorpremière van de nieuwe tv-serie De Powerpuff Girls, gisteren in de Amsterdamse Pathé Arena. Vele fans en ook zangeres Jennie Lena, die de titelsong van de Nederlandstalige versie heeft ingezongen, schoven onder genot van een drankje en een toepasselijke suikerspin aan voor het allernieuwste werk uit de Cartoon Network-studio’s. 

m Powerpuffgirls 0736023
Nog voordat de première-aflevering Escape Monster Island werd gestart, nam Jennie de tijd om enkele vragen van kinderen te beantwoorde en werd bij de aanwezigen de parate kennis rond de kleurrijke superheldinnen uitvoerig getest. Hierbij viel er voor de grootste fan een ballonvaart voor vier personen te winnen. m Powerpuffgirls 0711015De Powerpuff Girls is een creatie van Craig McCracken, een serie die verhaalt over de door Professor Utonium geschapen meisjes Blossom, Bubbles en Buttercup. In een poging om het perfecte meisje te creëren, mengde de professor suiker, zout en alles waar je van houdt. Utonium voegde per ongeluk ook Element X toe, wat een enorme explosie veroorzaakte en het ontstaan van De Powerpuff Girls betekende! De drie heldinnen zetten hun superkrachten in om hun stad Townsville veilig te houden en de wereld te redden vóór het slapen gaan.

Foto's Cartoon Network

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting