Nieuws

Nieuws

Jim Bakkum in nieuwe romantische komedie Casanova’s

Jim IMG 0837

De film gaat over Bas (Jim Bakkum), een onzekere journalist, die voor zijn werk undercover gaat om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Casanova's draait vanaf 8 oktober in de bioscoop.

Lees meer: Jim Bakkum in nieuwe romantische komedie Casanova’s

Platina Film voor Penoza: The Final Chapter

penoza1

Meer dan 400.000 bezoekers hebben Penoza: The Final Chapter in de bioscoop gezien. Nadat Monic Hendrickx en Diederik van Rooijen op dinsdag 3 december de Gouden Film award in ontvangst hebben genomen, heeft Penoza: The Final Chapter nu de Platina Film-status behaald.

Lees meer: Platina Film voor Penoza: The Final Chapter

MEES KEES IN DE WOLKEN behaalt Gouden Film

mees kees

Meer dan 100.000 bezoekers hebben MEES KEES IN DE WOLKEN, de vijfde film uit de populaire reeks, in de bioscoop gezien. De film heeft daarmee de Gouden Film-status behaald.

Lees meer: MEES KEES IN DE WOLKEN behaalt Gouden Film

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 bekroond met Gouden Film

Huisvrouwen-bestaan-niet-2 ps 1 jpg sd-high Copyright-2019-WW-EntertainmentMeer dan 100.000 bezoekers hebben Huisvrouwen Bestaan Niet 2, opvolger van de komische film Huisvrouwen Bestaan Niet, in de bioscoop gezien. De film heeft daarmee nog voor de Kerst de Gouden Film-status behaald.

Lees meer: Huisvrouwen Bestaan Niet 2 bekroond met Gouden Film

Penoza: The Final Chapter bekroond met Gouden Film

penoza1Meer dan 100.000 bezoekers hebben Penoza: The Final Chapter in de bioscoop gezien. De film, gebaseerd op de Nederlandse misdaadserie met Monic Hendrickx in de hoofdrol, heeft daarmee op zondagavond de Gouden Film-status behaald.

Lees meer: Penoza: The Final Chapter bekroond met Gouden Film

 studiopijlman-hosting