Nieuws

zt-newsiv-red

Romy Monteiro en Marcel Veenendaal nieuwe profs in ‘It Takes 2’

romyRomy Monteiro en Marcel Veenendaal zijn dit seizoen de nieuwe professionals in 'It Takes 2'. Romy neemt de plaats in van Glennis Grace die 'It Takes 2' niet kan combineren met haar Ladies of Soul.

De zanger van DI-RECT volgt Waylon op die zich gaat richten op zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. Trijntje Oosterhuis blijft wel van de partij en daarmee is het team professionals compleet. Romy, Marcel en Trijntje zijn te zien vanaf zaterdag 24 maart bij RTL 4 om 20.30 uur.

Puur op basis van de stem bepalen de profs in de eerste aflevering van 'It Takes 2' de zangkwaliteiten van de negen deelnemende BN'ers. Zij hebben nog geen idee wie er meedoen aan dit zangavontuur. Iedere prof mag een keer als eerste en als tweede kiezen en op basis hiervan worden de zangduo's bepaald. Vanaf aflevering twee barst de duettenstrijd pas echt los.

Romy Monteiro is met haar 25 jaar de jongste prof in het programma: "In 'It Takes 2' maak je samen muziek, wat is er mooier dan dat? Ik wil de BN'ers in mijn team stimuleren zich volledig te geven op het podium, geweldig om samen die verrassende muzikale samenwerkingen aan te gaan."

De 35-jarige frontman van DI-RECT werd aangetrokken door het programma: "Ik heb nooit eerder iets met televisie gedaan en dit sprak mij heel erg aan omdat het met muziek te maken heeft. Ik hoef niemand te beoordelen, maar alleen te begeleiden. Het hoogst haalbare voor mij is dat mijn kandidaten zich op hun gemak voelen. Zingen is iets heel persoonlijks."

'It Takes 2' wordt geproduceerd door Talpa
It Takes 2
vanaf zaterdag 24 maart 2018 om 20.30 uur

 studiopijlman-hosting