Nieuws

Meer dan 100.000 bezoekers voor bioscoopfilm Spokenjagers

spokenjagersgrotestillDe spookachtige, spannende bioscoopfilm 'Spokenjagers' heeft al meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoop weten te trekken. De film draait sinds 15 februari in de bioscoop en is nu nog in meer dan 100 zalen te zien.

In 'Spokenjagers' maken we kennis met de elfjarige Tom, die nogal bang is aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo (stem van Tygo Gernandt) een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Toms hulp nodig. 'Spokenjagers' is uitgebracht door Just4Kids.

Synopsis:
In 'Spokenjagers' maken we kennis met de elfjarige Tom. Hij is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo (met de stem van Tygo Gernandt) kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden?

Over Tygo Gernandt:
Tygo staat bekend om zijn ijzersterke en diverse rollen in films als 'Van God Los', bekroond met een Gouden Kalf voor Beste Acteur, 'Het Schnitzelparadijs', waarvoor hij een gedeeld Gouden Kalf voor Beste Bijrol wint, 'First Mission', 'Black Death', 'Vast', 'Hartenstraat' en 'Bloedlink' waarvoor hij een Rembrandt Award won voor Beste Acteur. In 2015 is Tygo te zien in de film 'Michiel de Ruyter', evenals de films 'Jack bestelt een Broertje' en 'Boy 7'. Ook is er in het voorjaar van 2016 opnieuw een seizoen 'Dokter Tinus' uitgezonden, waarin Tygo weer te zien is als agent Ken. Begin volgend jaar is Tygo te zien in de nieuwe serie 'Odds' waarin hij een hoofdrol heeft.

 studiopijlman-hosting