Musicals

zt-newsiv-red

Cast nieuwe musical CHARLEY gepresenteerd in Amsterdam

m Charley-perspresentatie-Bianca-Dijck-3-4-18-3-1Op dinsdag 3 april werd in Sofitel Legend The Grand in Amsterdam de Cast van de nieuwe Musical CHARLEY gepresenteerd aan de pers.

Cast:

Jon van Eerd (aanwezig zowel als man en als vrouw)
- Vera Mann
- Anne-Mieke Ruyten
- Hugo Haenen
- Laus Steenbeeke
- Job Bovelander
- Jonathan Demoor
- Aimee de Pater
- Priscilla Knetemann
- creatives

 

 

m Charley-perspresentatie-Bianca-Dijck-3-4-18-1-1De vrouwen uit de cast kwamen in een oldtimer aan bij Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Deze oldtimer arriveerde met kokende motor en het laatste stukje moest één van de dames (Jon van Eerd in zijn rol van Charley (dus als vrouw) de auto  voortduwen. Eénmaal binnen ving de officiële presentatie aan maar ook daar zal iedereen op een originele/hilarische manier kennismaken met de cast en Jon zal hier transformeren van vrouw naar man (allebei in karakter). Kortom, een perspresentatie om niet snel te vergeten.

 

m Charley-perspresentatie-Bianca-Dijck-3-4-18-27-1Het stuk is van Jon van Eerd zijn eigen eerste geschreven musical en een bewerking van de klucht De tante van Charlie uit 2004. De repetities van Charley beginnen in oktober. Eind november staan de eerste try-outs op het programma, waarna op 9 december de officiële première gepland staat. Die vindt plaats in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De voorstelling Charley reist daarna enkele maanden door het land. De musical is gebaseerd op de Britse komedie Charlie's Aunt van Brandon Thomas, waarvan Jon van Eerd al eerder een toneelbewerking maakte.

De klucht, die eind negentiende eeuw in Londen een record vestigde met bijna 1500 voorstellingen, gaat over een man die zich verkleedt als de tante van een vriend om - uit pure nood - diens familie om de tuin te leiden. 

 

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting