Kids

K3 komt met nieuwe zomersingle!

k3nHZF8LKJAfgelopen vrijdag werd de videoclip voor de nieuwe zomersingle van K3 opgenomen. De nieuwe single heet 'Jij bent mijn Gigi' en is een vrolijk, zomers liefdesliedje.

De clip werd opgenomen in het pittoreske plaatsje Torgny, de meest zuidelijke plaats van Belgiƫ. Met de nieuwe zomersingle luiden Hanne, Marthe en Klaasje op 5 juni de zomer in. De clip zal op 7 juni voor het eerst te zien zijn.

 

m k3d8VS4quy copyK3 is super enthousiast over de nieuwe zomersingle. "'Jij bent mijn Gigi' gaat over een jongen die verliefd is op een meisje," aldus Hanne, Marthe en Klaasje. "Elke zomeravond zingt hij een liefdesliedje onder haar raam. Zo hoopt hij haar hart te winnen." De jongen is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l'Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt.

 

m k3XCoV0Ze0 copyNet zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. K3: "Gigi heeft natuurlijk enkel oog voor dat ene meisje, maar als hij begint te zingen, viert de hele stad feest!"

 

m k3WY7Q8C9G copyDe muziek van de single neemt je mee naar een romantische setting en barst van de zomerse vibes. Laat de zomer maar beginnen!

 studiopijlman-hosting