Kids

Fotoserie: Perspresentatie nieuwe boerderij voorleesboeken van Katja Schuurman

m Boek Presentatoe Katja Schuurman KinderboerderijDeMeent Hilversum 25-04-2019k Gwendolyne-8677Op donderdag 25 april was de perspresentatie van de nieuwe boerderij voorleesboeken van Katja Schuurman in de Meentboerderij te Hilversum.

Na het succes van de boerderijboeken in 2018 schreef Katja Schuurman ook dit jaar voorleesboeken voor Friesland Campina. De televisiester bedacht opnieuw leuke verhalen die zich op en rondom de boerderij afspelen. Het gaat om eel drie en vier in de reeks Daan & Charlie-voorleesboeken⁩.

 

m Boek Presentatoe Katja Schuurman KinderboerderijDeMeent Hilversum 25-04-2019k Gwendolyne-8791Met deze serie voorleesboeken wil Friesland Campina kinderen op een leuke en speelse wijze meer leren over het boerenleven en de herkomst van ons voedsel. De illustraties werden wederom gemaakt door Harmen van Straaten: zijn illustraties werden zowel in binnen- als buitenland vele malen bekroond.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting