Kids

K3 presenteert nieuwe album en tour

m K3 Nieuwe Luxor 23-9-2018 DSC3693Op donderdag 15 november presenteren Hanne, Marthe en Klaasje hun nieuwe album 'K3 Roller Disco' in Nederland.

En de dames hebben meer leuk nieuws... Ze komen in het voorjaar van 2019 met een geheel nieuwe show. K3 bestaat 20 jaar en dit gaan we vieren! Deze show, boordevol medleys met zowel oude & nieuwe muziek, zal ook langs de Nederlandse theaters reizen.

 

k3Naast de presentatie van het nieuwe album krijgt K3 ook een speciale award uitgereikt voor de verkoop van meer dan 500.000 exemplaren van de albums 10.000 luchtballonnen, Ushuaia, Love Cruise & Roller Disco. Ook zal K3 een speciale K3 munt overhandigd krijgen door De Koninklijke Nederlandse Munt. Een grote eer aangezien o.a. artiesten als Bono en Armin van Buuren hen voorgingen.

 

m K3 Nieuwe Luxor 23-9-2018 DSC3720Bijzondere locatie

De dames hebben het deze keer anders aangepakt. Zij hebben alle basisscholen in Nederland uitgedaagd om een eigen cover voor het nieuwe album te ontwerpen. De winnende klas krijgt een exclusief optreden van K3 met live band. Klas 3B van Kindcentrum de Samenstroom in Gemert heeft deze wedstrijd gewonnen. Deze school krijgt naast een optreden met live band ook het album met de door hen ontworpen albumcover.

 

Bekijk hier de foto's van K3's show in Nieuwe Luxor, Rotterdam

Fotografie: Esmee Burgersdijk

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage