Kids

zt-newsiv-red

Vrolijke wekkerradio’s voor de jongsten in huis

Bigben kids banner

Bigben Interactive komt in mei met een serie kleurrijke nieuwe wekkerradio's voor de jongsten in huis. Hiermee zijn vrolijke ochtenden voor zowel ouder als kind gegarandeerd. Een perfecte combinatie van functioneel en fun!

Een fijne ochtend voor het hele gezin
Ontmoet Stella, Ozzy en Teddy. Deze gloednieuwe wekkers waken over kinderen als zij slapen en het assortiment van geluiden zorgt voor een uitgerust begin van iedere dag. Daarbij beschikken de wekkerradio's allemaal over een projector die de muur versiert met verschillendedesigns.

De RPE is een wekkerradio en nachtlamp in één, zodat kinderen 's avonds makkelijk in slaap vallen en 's morgens rustig wakker worden met het geluid van muziek of zen-geluiden. Door de microfoon kunnen ouders hun eigen stem of andere geluiden opnemen die de kinderen kunnen beluisteren. Deze nieuwe wekkeradio is beschikbaar in drie verschillende designs zodat ieder kind in slaap kan vallen met zijn favoriete nieuwe vriendje!

Bigben RPE 2

Kies je favoriet

Ozzy – Dit groene vriendje is er special voor iedereen die een klein beetje ondeugend is. Hij neemt je graag mee op avontuur in de diepe zee, het spannendesterrenstelsel of omringt je met je favoriete dieren.

Stella – Stella is met haar roze kleur perfect voor iedere kleine prinses. Stella versiert met haar projector de kamer met dieren, de sterrenhemel of als droomkasteel.

My Teddy – Teddy is voor de stoerste jongens thuis en tovert je kamer net als Ozzy om in de diepe zee, het sterrenstelsel of laat de leukste dieren zien.

Steel de show!
Voor wat oudere stoere meiden die hun dag graag beginnen met de laatste hits brengt Bigben de RR16 uit. Deze wekkerradio heeft een verwisselbare covers in kleurrijk roze, met een Engels design of stoere glitters.
Het compacte design past op elk nachtkastje. De wekker beschikt over een duaal alarm, nap, sleep en snooze knoppen als je net iets langer wil blijven liggen in de ochtend. De perfecte aanwinst voor iedere meidenkamer!

 studiopijlman-hosting