Kids

Grote finale ‘The Voice Kids’ met gastoptredens van Glennis Grace, Sheppard, Nielson en O’G3NE

Zaterdag 11 april is de grote finale van de populaire RTL 4-talentshow ‘The Voice Kids’. Na ‘The Blind Auditions’ en ‘The Battle’ zijn er in dit vierde seizoen nog zes kandidaten over, twee per team.

coaches vkids-575-385-575-520-0-68-575-385Coach Marco Borsato probeert met Robin en Redouan ‘The Voice Kids’ voor de derde keer (op rij) te winnen. Als Angela Groothuizen met Joy of Numidia wint, dan is het voor haar het tweede seizoen dat zij als winnende coach afsluit. Voor Team Nick & Simon zou winst een primeur zijn in hun Voice-carrière. Hun troeven in deze eindstrijd heten Robine en Lucas. De hoofdprijs voor de deelnemende zangtalenten is een studiebeurs van 10.000 euro en de winnaar mag bovendien zijn of haar single uitbrengen.

De finale is opgebouwd uit twee delen. In de eerste ronde treden de finalisten solo én samen met hun teamgenoot op. In het laatste geval doen zij dat ook samen met een gastartiest. De talenten van Marco Borsato zingen samen met Glennis Grace, Angela Groothuizen heeft de Australische band Sheppard (bekend van de hits ‘Geronimo’ en ‘Let Me Down Easy’) voor haar team geregeld en Nielson is de gastartiest bij Team Nick & Simon.

Dan is het aan het publiek om op hun favoriet te stemmen. Van elk team gaat de kandidaat met de meeste stemmen door naar het tweede deel van de finale. Daarin zingen ze alle drie hun eigen single. Vervolgens is het opnieuw aan het publiek, ditmaal om te bepalen wie zich de winnaar mag noemen van ‘The Voice Kids’ in 2015.

Daarnaast zijn er ook nog gastoptredens van 'The voice of Holland'-winnaressen O'G3NE en de winnares van het tweede seizoen van 'The Voice Kids', Laura van Kaam.

De presentatie van ‘The Voice Kids’ is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Talpa produceert het populaire programma voor RTL 4.

Uitzending RTL 4, zaterdag 11 april, vanaf 20.00 uur.

 studiopijlman-hosting