Gothic & Fantasy Evenementen

Fotoserie: Elfia Arcen 2018

750 elfiaarcen 044 annekeruysDe Kasteeltuinen van Arcen stonden dit weekend geheel in het teken van het grootste fantasy-event van Europa: Elfia. Dat was twee dagen lang genieten voor de liefhebbers, al gooide de regen vooral op de zondag veel roet in het eten.

750 elfiaarcen 029 annekeruysTijdens het tweedaagse festival komen altijd duizenden gekostumeerde bezoekers van heinde en verre naar het park. Het evenement vond dit jaar voor de tiende keer plaats. Op de zondag waren er opvallend minder bezoekers op het festival en aan het einde van de dag was het snel afgelopen.

 

Al moet gezegd worden dat de mensen die er waren wel hun best deden om het gezellig te maken. Men zocht vooral de droge plekjes op, zoals de bodypaint tent of zocht de droogte op in de vele standjes op het terrein.

 

750 elfiaarcen 055 annekeruysDe zaterdag bezoekers van Elfia Arcen hadden meer geluk: toen bleef het grotendeels droog.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting