Gothic & Fantasy Evenementen

Uitbundige fantasiewereld Elfia bij Kasteel de Haar: Foto's

m 3A4A0137Kostuumevenement Elfia streek twee dagen lang neer bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Tijdens dit evenement gaan de bezoekers vaak verkleed en dat doen ze door veelal zelfgemaakte outfits te dragen.

Fee├źn, engelen, duivels, piraten, elfen, je kwam ze allemaal tegen rondom Kasteel de Haar. Fantasy, gothic, cosplay, steampunk en vele andere stromen vind je terug in de prachtige omgeving van het kasteel en de bossen die nu aan het begin van de lente op hun mooist zijn.

 

m 3A4A0241Elfia is een evenement maar vooral een beleving met de mooiste kostuums, levendige optredens, gave shows en overtuigende muziekoptredens. Het is een bijzondere droomwereld waar iedereen zich met elkaar verbonden voelt en waar respect overal zichtbaar en voelbaar is.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting