Gothic & Fantasy Evenementen

Midwinter Fair Archeon viert 15e editie: foto's

m 3A4A9000De Midwinter Fair in Archeon beleeft dit weekend haar 15e editie. Dat betekent een jubileum voor de jaarlijkse fantasy-markt.

Op 9 en 10 december vindt de Midwinter Fair weer plaats in themapark Archeon, Alphen aan den Rijn. Dat betekent je vergapen aan de mooiste en meest extravagante (winter) kostuums, aangename muziek, lekker eten en meeslepende vertellingen. m 3A4A1430Het winterfeest wordt ieder jaar door heel veel bezoekers uit het hele land bezocht. Zij komen vooral voor de gezellige markt, het muziekprogramma, shows en ander entertainment en natuurlijk om te flaneren in Middeleeuwse sferen.

 

m 3A4A1331Bezoekers van de vijftiende Midwinter Fair in Archeon in Alphen aan den Rijn kunnen hun fantasie de vrije loop laten. Op het winterfeest hoef je je geen moment te vervelen. Het weer blijkt geen gunstige factor tijdens deze 15e editie. Het is bar koud en de regen laat zich vaak zien op de zaterdag. Op de zondag is het vooral de kou en de natte sneeuw die niet meewerkt. Gelukkig heeft Archeon genoeg binnenplekken, waar je lekker warm kunt schuilen, over de markten struinen en genieten van mooie muziek.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting