Gothic & Fantasy Evenementen

Sfeervolle Castlefest Winter Edition 2017: Foto's

m 1K6A2117Dit weekend is Landgoed Keukenhof in Lisse weer het toneel van de winterse editie van Castlefest. De derde editie van het kleurrijke festival heeft dit jaar weer een groot stuk extra terrein.

De Castlefest Winter Edition is het winterse kleine broertje van Castlefest in augustus. De opzet en de sfeer van het festival op de Nieuwe Plantage van Landgoed De Keukenhof zijn hetzelfde, in enkele opzihten wat kleinschaliger. en knusser Alleen is het jaargetijde anders, wanneer we de overgangssfeer van herfst naar winter proeven. De herfstblaadjes zijn nog zichtbaar, alleen heeft de zomerwarmte plaatsgemaakt voor een sfeervolle herfst.

 

1K6A1953bHet is aangenaam vertoeven op de Castlefest Winter Edition. De kleding is warmer en soms wat meer ingetogen, maar daarom niet minder bijzonder. Bezoekers hebben ook nu veel werk gemaakt van hun outfits, die ook wel de ambiance van Kerst uitstralen.

 

m 1K6A1979Tijdens de Castlefest Wintereditie staan er verschillende bands op 2 podia, is er een uitgebreide markt, zijn er oude ambachten, spannende verhalen, fantasy schrijvers, spectaculaire shows, sfeervolle vuurtjes en meer! Ook de wintereditie is een grote aanrader, zeker tijdens de donkere dagen in aanloop naar de decembermaand.

 

Tekst en fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting