Gothic & Fantasy Evenementen

15e Midwinter Fair, The Crystal Edition

3A4A3064bOp 9 en 10 december vindt in Archeon in Alphen aan den Rijn de 15e Midwinter Fair plaats onder de naam The Crystal Edition.

Deze kristallen versie is er eentje om door een ringetje te halen! Het is de 15de Midwinter Fair en dat belooft veel! Laat je verwonderen in de winterse wonderlijke straten in de middeleeuwen. In huisjes, hutten, boerderijen is er op fantasievolle wijze invulling gegeven aan deze Midwinter Fair.

Met een indoor Fantasy markt; overdekte markt met bekende en nieuwe stands; Ans Worst, Hannie's hakhoning, celtic world, het Stripfiguur, Oermoeder, The Fudge Man, Lindashoeden en nog veel meer. Live Music is er met in de Romeinse herberg Rapalje op beide dagen!

 

m 3A4A3186Village of Storytellers met heerlijke verhalen bij het knapperend haardvuur met onder andere Donderelf. De middeleeuwse straat met onder meer 'Wortel en Cruydt', super leuke mini-workshopjes met kruiden en thee en natuurlijk haar speciale love potion.
Professor Rotherham komt ook met heerlijke verhalen 'made in England'!

 

Early Bird Tickets

De ticketverkoop voor de 15de Midwinter Fair is van start!

Klik hier en bestel nu je ticket met Early Bird korting.

Indoor Market

De overdekte markt is wederom goed gevuld met bekende en nieuwe stands. Verspreid over het terrein van Archeon hebben ambachtslieden en handelaren hun tentjes opgezet en verkopen zij hun unieke waren. Warm jezelf op bij één van de vele vuren en ga na het shoppen een lekker hapje eten bij één van de stands of in het restaurant!

 

m 3A4A3182Zoals gewoonlijk zullen bekende en minder bekende bands elkaar afwisselen op het programma. Grote namen uit binnen- en buitenland staan naast lokale bandjes die een naam voor zichzelf willen maken. Wat zij gemeen hebben is dat ze de bezoekers van de Midwinter Fair een unieke ervaring willen bieden. En Rapalje is er dit jaar ook weer bij!

 

m 3A4A2952Volop Entertainment

Op de straten en in de huizen knapperd het haardvuur. Met verhalenvertellers, photobooth, escape game, larpgroepen, straattheater, spectaculaire shows, lezingen en meer wordt het weer een sprankelende Midwinter Fair!

Foto's Anneke Ruys

 studiopijlman-hosting