Gothic & Fantasy Evenementen

Elfia Arcen 2017 in Foto's

m 1K6A0455Kasteeltuinen Arcen vormden op 23 en 24 september het stralende middelpunt van Europa's grootste kostuum festival: Elfia. Het thema van deze editie van Elfia was "Good Faeries, Bad Faeries".

Duizenden bezoekers kwamen weer verkleed naar de wonderschone kasteeltuinen van Arcen: Van Sci-Fi tot Middeleeuwse thema's en van cosplay tot creaties die uit eigen fantasie zijn ontstaan: je zag het allemaal in Elfia Arcen.

 

m 1K6A0482Naast de flamboyant uitgedoste bezoekers was er nog veel meer te beleven; workshops, lezingen, demonstraties, re├źnacters, larpers, zwaarvechters, special guests, balfolk, parades en enkele "walking acts". Ook de Boxwars is weer terug; maak je eigen gevechtsoutfit van karton en ga de strijd aan op ons slagveld. Uiteraard is er ook muziek, zo kunt je o.a. genieten van de feel-good folk van Harmony Glen, de speelse nummers van The Pyrates en de keltische rock van The Dolmen.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting