Gothic & Fantasy Evenementen

AnimeCon is een weekend lang cosplay & much more in Den Haag: Foto's

m 3A4A0408Op 9, 10 en 11 juni stroomde het World Forum in Den Haag weer vol met vele duizenden fans van Japanse games, tekenstrips en verkleedpartijen.

AnimeCon is het grootste festival in het teken van de Japanse popcultuur. Je ziet bezoekers van alle leeftijden maar jonge bezoekers zijn toch in de meerderheid.

m 3A4A0359Dit weekend stroomt het World Forum in Den Haag vol met levende Japanse karakters uit films of videogames tijdens Animecon, het grootste Nederlandse fan-georganiseerde festival dat volledig in het teken staat van de Japanse popcultuur. Bijna twintig jaar geleden waren het nog zo'n kleine 200 fans bij elkaar. Inmiddels telt het festival zo'n tienduizend unieke bezoekers.
Tijdens AnimeCon zie je veel verklede mensen als hun favoriete karakters. Met natuurlijk films en series, optredens van Japanse artiesten en veel overheerlijke hapjes en maaltijden.

 

Fotografie: Anneke Ruys annekeruysphoto.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting