Gothic & Fantasy Evenementen

Elfia Haarzuilens beleeft 25ste jubileumeditie

m IMG 3783Op 29 en 30 april is Kasteel de Haar in Haarzuilens (bij Utrecht) weer geheel in de ban van fantasy. Op het grootste fantasy-evenement Elfia is van alles te doen: optredens, lezingen, signeersessies van bekende fantasyschrijvers, workshops en leuke kraampjes.


m IMG 3910Door de mooie locatie en het feit dat veel bezoekers van de Elfia zichzelf verkleden waan je je in een andere wereld. Dit jaar is het thema van Elfia Haarzuilens Good Faeries, Bad Fa. Met bijzondere muziekoptredens van Ann May, Cellar Darling, Daemonia Nymphe, Sassenachs, Shireen & more.  Uiteraard mogen The Royal Elections niet ontbreken!

m IMG 3792You'll never dream alone! Dat is wat de organisatie Fantasy noemt: je dromen delen met anderen. Dat gebeurt ook op de Elfia-festivals die eigenlijk geen festivals meer genoemd kunnen worden. Ze zijn eigenlijk getransformeerd in een fantasie land waar iedereen zijn dromen tot leven kan brengen. Met respect voor elkaar. Een fantasie land met een koninklijke heerser gekozen door de bezoekers; met een vlag en een nationaal volkslied:

m IMG 3893These are Elfian days
Built on all the challenges we faced
Let us dream of one
Let us sing of one
Together we proclaim
El-fi-a
Oh El-fi-a
Let us defend what we achieved
Land of fantasy, and everything we can create
in Elfia we will stay!

m IMG 3808Elk jaar vinden er twee evenementen plaats: eentje in april in kasteel de Haar, Haarzuilens (NL) ook wel genoemd de 'light' edition of 'voorjaars' editie; en eentje in de kasteeltuinen Arcen, Arcen (NL) ook wel bekend als de 'dark' edition of 'herfst' editie.

Meer informatie is te vinden op de officiƫle website. http://www.elfia.com/events/elfia-haarzuilens-2017-nl-nl-en-gb/

 

Foto's: Anneke Ruys

 studiopijlman-hosting