Gothic & Fantasy Evenementen

Sfeervolle tweede Castlefest Winter Edition: Foto's

m 3A4A3523bOp 18 en 19 december vond op het landgoed van Kasteel Keukenhof te Lisse de tweede editie van de Castlefest Winter Edition plaats.

De Wintereditie van het populaire fantasy-event is wat kleinschaliger dan de Zomereditie maar daarom niet minder gezellig. Uitbundigheid troef op het landgoed van Kasteel Keukenhof, naast de ultieme ongedwongenheid die dit evenement altijd uitstraalt.

 

m 3A4A3383aLandgoed Kasteel Keukenhof was weer de thuisbasis van elfen, tovenaars en goblins. Twee dagen lang konden bezoekers genieten van workshops, verhalenvertellers, maar liefst twee podia vol muziekoptredens, een grote markt, een larpdorp en het winterritueel. Dit sfeervolle fantasy festival mocht je niet missen!

m 3A4A3479
Ook dit jaar was de zomereditie van Castlefest een enorm succes met ruim 37.500 bezoekers. In 2015 werd de eerste editie van Castlefest Winter Edition met succes georganiseerd en dit jaar konden bezoekers genieten van nog meer optredens op twee verschillende podia. Van Trolska Polska, die muziek maakt over de betoverende wereld van de Noordse mythes en verhalen, en Sowulo, die ‘Viking Folk' muziek maken en tijdens het festival een nieuw album uitbrengen, opgenomen met akoestische instrumenten, tot Shireen, die Witchpop vertolkt.

 

m 3A4A3540De ongedwongen sfeer, vele acts, bijzondere activiteiten en oogverblindende creaties van de bezoekers vormden wederom de basis ingrediënten voor dit unieke fantasy festival in een winterse omgeving. Het winterritueel vormde een van de hoogtepunten van Castlefest Winter Edition. Centraal in deze viering stond het yulevuur, waarmee op of rond de kortste dag van het jaar de terugkeer van het licht gevierd wordt.

 

Fotografie: Anneke Ruys Annekeruysphoto

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 

 studiopijlman-hosting