Gothic & Fantasy Evenementen

Castlefest Winter Edition presenteert tweede editie

m IMG 1392Na de succesvolle eerste wintereditie van hét Middeleeuwen en Fantasy festival Castlefest, is het landgoed van Kasteel Keukenhof op 17 en 18 december a.s. wederom het sfeervolle decor van Castlefest Winter Edition.

Bezoekers worden met Castlefest Winter Edition meegenomen naar een magische winterwereld vol goblins, elfen, trollen en tovenaars. Beleef een unieke start van de winter met Castlefest Winter Edition.

m IMG 1517De zomereditie van Castlefest blijft in populariteit groeien en met ruim 37.500 bezoekers is het uitgegroeid tot een magisch festival voor liefhebbers van fantasy. In 2015 werd de eerste editie van Castlefest Winter Edition georganiseerd en met succes. Ook deze winter kunnen bezoekers zich onder laten dompelen in de betoverende wereld die Castlefest heet. De ongedwongen sfeer, vele acts, bijzondere activiteiten en oogverblindende creaties van de bezoekers vormen wederom de basis ingrediënten.

m IMG 1454Castlefest Winter Edition 2016 is een bijzonder fotogeniek festival. Centraal staan muziek, fantasyschrijvers, goed eten en de gezellige sfeer.

Bezoekers kunnen genieten van de bijzondere Middeleeuwse markten en oude ambachten als smeden, beeldhouwen en leer bewerken en wanen zich even in een Middeleeuws winters tafereel. De wintereditie van Castlefest staat in het teken van het Germaanse zonnewendefeest of Yule en de terugkeer van het licht wordt gevierd, nadat de kortste dag van het jaar voorbij is. 

m IMG 1375Waan je twee dagen lang in een unieke wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. Castlefest Winter Edition vindt plaats op 17 en 18 december en wordt gehouden op het landgoed bij Kasteel Keukenhof te Lisse. Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.castlefest.com.

Foto's: Anneke Ruys

 studiopijlman-hosting