Gothic & Fantasy Evenementen

Magisch Elfia 2016 in Kasteeltuinen Arcen: Foto's

m 3A4A0169bIn het weekend van 24 en 25 september stonden Kasteeltuinen Arcen weer geheel in het teken van Elfia Arcen.

Tijdens Europa's grootste kostuumfestival konden fans en bezoekers weer helemaal opgaan in de bonte kleurenparade van flamboyant uitgedoste bezoekers. van heinde en verre trokken belangstellenden naar het Zuid-Limburgse Arcen voor een onvergetelijk weekend. m 3A4A0140Tijdens Elfia voel je je even in een andere wereld met naast kleurrijke kostuums ook volop workshops, lezingen, optredens en shows. Van cartoons, filmhelden en sprookjesfiguren, bodypaint, sciencefiction- en historische figuren: je kon het allemaal bewonderen in het zeer goed bezochte Arcen.

Muziek was er ook volop: bands brachten hun folk, middeleeuws of gothic repertoire. Tijdens een zonovergoten eerste dag was het extra genieten in de prachtige kasteeltuinen. 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting