Gothic & Fantasy Evenementen

Castlefest 2012: een bijzondere fantasywereld

IMG 0146_gd

Tussen 2 en 5 augustus 2012  wordt Kasteel Keukenhof in Lisse weer ondergedompeld in fantasysferen. Castlefest betekent je verplaatsen naar magische sferen.

Castlefest zorgt ieder jaar weer voor een recordaantal bezoekers. Elfen, heksen, orks, helden en schurken komen samen in Kasteel Keukenhof waar je kunt genieten van bijzondere muziek, goed eten en alles waar de fantasy-liefhebber naar op zoek is.

IMG 0006_gd

Het is de speciale ongedwongen sfeer die op Castlefest overheerst. Ongedwongen laten de bezoekers zich onderdompelen in magische sferen. Dit jaar treden het Noorse Wardruna en het Amerikaanse Stellamara op, naast huisband Omnia en de mannen van Corvus Corax. Ook Faun is aanwezig met haar Pagan Folk en Euzen met haar Scandinavische folkklanken.

Jaarlijks hoogtepunt is de Wickerman-verbranding.Bezoekers, standhouders, cateraars en organisatie kijken uit  naar het moment dat de Wickerman wordt aangestoken. De energie die op dat moment vrijkomt is groot en intens. 

IMG 1902_gd

Castlefest wordt gehouden van 2 tot en met 5 augustus op Kasteel Keukenhof in Lisse. Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.castlefest.com. Voor het openingsconcert van Wardruna en Stellamara moet een apart toegangsbewijs worden gekocht.

www.castlefest.nl

 studiopijlman-hosting