Gothic & Fantasy Evenementen

Midwinter Fair Archeon 2011: Fotogalerij part 2

IMG_3686_copy

Op zaterdag 10 en zondag 11 december was Archeon weer het middelpunt van de Midwinter Fair. Het thema van dit jaar was ‘ Verleidelijke Magie’ en daar was in groten getale gehoor aan gegeven.

Een van de leukste uitjes in de decembermaand is ongetwijfeld de Midwinter Fair in Archeon, Alphen aan de Rijn. In het prachtige themapark is het aangenaam vertoeven. Iedere keer is het hier weer een aangename ontmoetingsplaats voor liefhebbers van fantasy, gothic, larp, celtic en nog veel meer.

IMG_3604

De weergoden waren het evenement 2 dagen lang goed gezind met (bijna) droog weer en een goed uit te houden temperatuur. Op Dag 1 liet het zonnetje zich nog regelmatig zien, op Dag 2 was dit helaas niet het geval. Toch mocht dat de pret niet drukken want de Archeon Midwinter fair is zowel een binnen- als een buiten evenement. De bezoekers trekken de mooiste kledij aan waarmee ze terecht optimaal kunnen pronken.

Ook dit jaar was de Midwinter Fair in Archeon weer een enorm succes. Duizenden bezoekers wisten hun weg naar het leuke evenement te vinden. Natuurlijk kijken we nu al uit naar de volgende Midwinter Fair 2012. Voor wie niet zo lang wil wachten biedt Archeon nog genoeg andere leuke evenementen voor jong en oud. www.archeon.nl

Fotogalerij: Angela van Tol-Largaespada

 

 studiopijlman-hosting