Gothic & Fantasy Evenementen

Midwinter Fair Archeon 2011: Fotogalerij part 1

IMG_0157_MW_gd

Op 10 en 11 december is Archeon in Alphen aan de Rijn geheel ondergedompeld in de fantasy sferen.  Het is Midwinter Fair en dat betekent genieten van concerten, vechtshows, lezingen en heksen.

De weergoden zijn de Midwinter Fair goed gezind. Er is flink geofferd aan de goden met als resultaat mooi, zonnig weer. De bezoekers zijn weer gehuld in de meest uitbundige gewaden en als vanouds is dit een gelegenheid om niet snel te vergeten.

IMG_0132_MW_gd

De Archeon Midwinter Fair typeert zich door haar verscheidenheid. In de verschillende ‘dorpen’ is in elke hut of herberg wel wat te doen. Je geniet er van spannende verhalen, van interessante demonstraties, oude ambachten en lezingen. Op de enorme overdekte en verwarmde Fantasy & Gothic Markt kun je oneindig winkelen of een dansje doen op de meeslepende muziek van de aanwezige groepen.

De sfeer is weer magisch op de Midwinter Fair in Archeon. Je ontmoet er vele gelijkgestemden en geniet van alles wat er te zien is. Dit jaar is het thema ‘Verleidelijke Magie’. Dat betekent allerlei verleidelijke zaken op hetr gebied van Fantasy, Steampunk en LARP. De alweer 9e Midwinter Fair: laat er nog veel meer volgen!

Fotoverslag: Anneke Ruys

 

 studiopijlman-hosting