Gothic & Fantasy Evenementen

Phantasium: fantasy,gothic & more

IMG_0235_copy

Nog een paar nachtjes slapen en dan barst het Gothic, Middeleeuwen en Fantasy evenement Plantasium voor de derde keer los in het Beursgebouw te Eindhoven

Op 26 en 27 februari aanstaande wordt het beursgebouw in Eindhoven wederom omgetoverd tot een wereld vol fantasy, gothic en middeleeuwen door middel van entertainment, muziek, workshops en een grote markt. Menig liefhebber kan hier zijn hart ophalen, maar tevens worden mensen die een evenement als Phantasium nog nooit hebben meegemaakt uitgenodigd om te komen genieten van deze unieke sfeer.

IMG_0136_gd

Zowel zaterdag als op zondag kan men van 10.00 tot 18.00 uur in deze wondere wereld terecht.De markt biedt een ruim en zeer gevarieerd aanbod op het gebied van accessoires, kleding, schoenen, sieraden, beeldjes, middeleeuwse artikelen,fantasy artikelen en meer.

Ook muziekliefhebbers halen hun hart op. Op het podium zullen de Folkbands Rapalje en Cloggy Dew en de balkfolk band Kelten zonder Grenzen hun muziek ten gehore brengen. Tevens zal onder leiding van Kelten zonder grenzen een workshop plaatsvinden voor een ieder die graag danst en kennis wil maken met het Balfolk. Daarnaast heeft Phantasium weer twee verrassende acts. Zowel de Duitse Gothic band Q'ntal als de middeleeuwse band Estampie zullen op het podium staan.

IMG_0129_GD

Helemaal uniek is het optreden van Ball Noir . Deze band heeft een opvallende combinatie gevonden tussen Balfolk, metal en doom en zal op Phantasium menigeen tot verbazing brengen met hun unieke sound. Het entertainment is opvallend in zijn verscheidenheid. Een aantal bekende en(nog) niet bekende schrijvers en tekenaars zullen boeken en tekeningen presenteren. Ook is er een kunstexpositie waar men een introductie kan volgen in onder andere Keltisch tekenwerk en ancaustic art. Ook kun je leren strijden zoals men dit in de middeleeuwen deed.

Bezoekers zijn op 26 en 27 februari aanstaande van harte welkom in het beursgebouw te Eindhoven, want Phantasium is voor iedereen toegankelijk mede door de redelijke toegangsprijzen. Voor een hele dag plezier betaalt men aan de kassa € 10.00.Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.phantasium.nl

 studiopijlman-hosting