Festivals

Parkpop maakt volledig programma bekend

m IMG 8599Parkpop, het grootste gratis festival van Nederland, vindt op 24 juni plaats, traditiegetrouw in het Haagse Zuiderpark.

Parkpop is uitgegroeid van een kleinschalig Haags feestje naar het grootste eendaagse, gratis toegankelijke popfestival van Europa.

In 1981 startte Parkpop met één podium en 15.000 bezoekers; inmiddels is Parkpop een festival met internationale uitstraling, drie podia en tegenwoordig zo'n 350.000 bezoekers. In 2018 bestaat het festival 38 jaar.

 

Het festival zal worden opgeluisterd door namen als Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Bökkers, The Wolff, The Go! Team, The Fratellis, de Beatles-tribute band The Analogues en Danny Vera.

 

De dagen ervoor staat Den Haag ook al in het teken van muziek. Vrijdag zijn er diverse optredens in de binnenstad onder de noemer Parkpop Downtown. Zaterdag vindt Parkpop Saturday Night plaats, met artiesten als Kim Wilde en Clouseau.

 

The night before Parkpop vindt het gloednieuwe Parkpop Saturday Night plaats. Maak je op voor een avond vol hits uit de laatste decennia. Grote namen uit binnen- en buitenland, nieuwe acts en wereldwijd bejubelde tribute bands staan samen garant voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark. Met Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, The Boss UK, Kiss Forever Band, De Dijk, Martijn Fischer, Hot Chocolate, Gruppo Sportivo en 90's NOW! zijn de eerste namen inmiddels bekend.

 

Met voorafgaand Parkpop Downtown op vrijdag en aansluitend het gratis te bezoeken Parkpop festival op zondag is het nu een weekend lang genieten in Parkpopstyle!

 studiopijlman-hosting