Festivals

The Life I Live Koningsnacht Den Haag pakt groots uit: Foto's

m IMG 9382Voor de tweede achtereenvolgende keer vindt THE LIFE I LIVE plaats op zowel Koningsnacht als Koningsdag. Gisteren begon het festival traditioneel op Koningsnacht, de avond voor Koningsdag. 

THE LIFE I LIVE biedt jaarlijks een muzikaal avontuur met een breed palet aan stijlen: indiepop, hiphop, rock, soul, funk, world, elektronica, dance en de meest ondenkbare crossovers.

 

m IMG 9461Het festival staat dan ook bekend als muzikale ontdekkingsreis waarbij verrassing, sfeer en feestelijkheid hand in hand gaan. De Haagse worteling van THE LIFE I LIVE wordt gekoesterd. Zo is de naam van het evenement ontleend aan de hit 'The Life I Live' van Q65, de eigenwijze Haagse band uit de jaren '60.

 

Daarnaast krijgen de jongste lokale talenten de kans om te shinen in de Skooltainer en kent het programma traditioneel veel Haagse bands. THE LIFE I LIVE wordt in 2018 voor de achtste achtereenvolgende keer georganiseerd.

 

m 3A4A0566Dit jaar traden er op Koningsnacht op negen podia door de stad (onder meer drie op het Lange Voorhout en een op de Grote Markt) grote namen als Rim Knol, Pete Philly en Kraantje Pappie op. Maar liefst 200.000 mensen kwamen er gisteren naar de Haagse Koningsnacht.

 

Fotografie: Anneke Ruys

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 studiopijlman-hosting