Festivals

Tweede editie LINDA.festival wederom groot succes: Foto's

m fb Common Linnets Ilse Festival 11-6-2017 DSC 9279Zin in een feestje? Het LINDA.festival in Zaandam was afgelopen weekend de perfecte plek voor een afwisselend dagje uit.

Het girls feestje beleefde haar tweede editie en was wederom succesvol. Naast optredens van onder meer Common Linnets, Girls Wanna Have Fun, Douwe Bob en Ali B, was het de juiste plek voor shoppen & snacken.

 

m fb Girls wanna have fun Linda Festival 11-6-2017 DSC 9412Veel belangstelling was er ook voor 'Linda Geeft Antwoord', het interview met de 'girlboss herself'. Daar gaf Linda antwoord op prangende vragen. Het hele interview lees je terug op haar site. Check voor alle extra ins & outs https://lindafestival.nl/

 

m fb Common Linnets Ilse Festival 11-6-2017 DSC 9032LINDA.festival was ook dit jaar een groot succes. Er werd naast het kijken naar de optredens veel nieuwe kleding gescoord, een poedelnaakt model geschilderd met Judith Osborn en selfieles gevolgd bij Heleen van Royen.

 

Fotografie: Esmee Burgersdijk

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting