Festivals

Twee dagen Tilburgs Festival van het Levenslied in Foto's

m Levenslied Tilburg  11 juni 2017  Foto Freddie de Roeck-9527Op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni was het op de Paleisring en hoek Piusplein tijdens het Tilburgse Festival van het Levenslied weer volle bak.

Corry Konings opende zaterdagavond om acht uur het festival. Deze 27ste editie is een speciale, omdat het levenslied klassieke muziek ontmoet.

Op deze eerste dag van het tweedaagse gratis Nederlandstalige muziekevenement was het plein op de Paleisring vol met naar schatting ruim 20.000 bezoekers die  genoten van optredens van onder meer Corry Konings, Wesley, Henk Dissel, Ferry de Lits, Raymon Hermans, Alex, Wolter Kroes, Django Wagner en Jan Smit.

m Levenslied Tilburg  10 juni 2017  Foto Freddie de Roeck-9159Hieronder zie je de leuke foto’s terug die gemaakt zijn op zaterdagavond 10 juni dag een van Festival van het Levenslied.

Dag twee van Levenslied Tilburg dat begon zondagmiddag rond 14:30 uur en duurde tot s avonds 21:00 uur. Het weer was wederom prachtig mooi. De Paleisring en Piusplein zijn nu ook weer goed gevuld met bezoekers van het Levenslied. Veel bekende Levenslied zangers en zangeressen, willen dan ook graag als het even kan hier op een van de leukste festivals van Nederland komen optreden. Het is hier namelijk altijd Brabantse gezelligheid om hier te mogen staan.

m Levenslied Tilburg  11 juni 2017  Foto Freddie de Roeck-9303Maar ook werd er spontaan hierop het podium door een van de bezoekers een huwelijksaanzoek gedaan. Waarvan bijna 20.000 festival bezoekers getuigen van waren.

m Levenslied Tilburg  11 juni 2017  Foto Freddie de Roeck-9482Foto's van zondag 11 juni Levenslied Tilburg met optredens van Jaman, Chana (Volkszanger Junior 2017, Tamara Tol, John West, Stef Ekkel, Frank Smeekens, John de Bever, + Manfred accordeonist, Jeffrey Heesen, Frans Bauer
Frans Bauer hij mocht hier op de Paleisring samen met het orkest het Levenslied van 2017 zingend afsluiten.

m Levenslied Tilburg  10 juni 2017  Foto Freddie de Roeck-9119Al meer dan een kwart eeuw geven vrijwilligers en sponsoren de Tilburgers dit Festival cadeau. Het gedachtengoed hierachter is dat iedereen het festival moet kunnen bezoeken: arm en rijk, jong en oud! Op het festivalterrein is iedereen gelijk.

Fotograaf Freddie de Roeck uit Tilburg maakte deze uitgebreide reportage van de twee dagen Festival van het Levenslied.

 

Fotografie: Freddie de Roeck Partyenconcert.com

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting