Festivals

zt-newsiv-red

Appelpop 2016 Zaterdag: Foto's

m sfeer20Appelpop beleefder haar 25e editie op zonnige wijze. Ook op de zaterdag beleefde het festival een zonovergoten dag met optredens van onder meer De Staast, Douwe Bob, Guus Meeuwis en Indian Askin.

De feestelijke 25e editie van Appelpop is druk bezocht met zo’n 152.000 bezoekers. Het weer was prachtig en op muzikaal gebied waren er veel bijzondere momenten.

m chefspecial11Zaterdag was het om het even over de vraag wie meer publiek in de megatent meekreeg: Lil’Kleine & Ronnie Flex lieten hun publiek massaal heen en weer rennen, het meezingen was bij Douwe Bob en De Jeugd van Tegenwoordig niet te missen. Het publiek bij De Staat kon kiezen bij welke van de maar liefst vier kolkende pitten zij zich aansloten en Guus Meeuwis zette voor de vijfde keer op Appelpop één groot feest neer. m guusmeeuwis5John Coffey knalde er op het Go-Tan Podium kneiterhard in met ‘Broke Neck’ en gaf alles zodat hun laatste festivalshow iedereen bij zal blijven.

Appelpop weet zich na 25 jaar nog steeds te onderscheiden door als vrijwilligersorganisatie met inmiddels zo’n 700 vrijwilligers en een groot aantal sponsoren een gratis en breed georiënteerd festival neer te zetten. @Appelpop

Fotografie: Hans Kreutzer

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting