Evenementen

Evenementen

Fotoserie: AnimeCon 2019 in Ahoy Rotterdam

m 3A4A0177Na een paar jaar in het World Forum in Den Haag te zijn georganiseerd verhuisde het festival naar Rotterdam. Daar begon het ooit ook in 1999.

 

In Ahoy Rotterdam werd afgelopen weekend de 21ste editie van AnimeCon gehouden: een festival waar anime, cosplay en de Japanse gamecultuur centraal staan. Met mooi verklede mensen die het geheel een extra bijzondere uitstraling geven.

 

m 3A4A0202Honderdduizenden bezoekers uit het hele land en daarbuiten trokken dit weekend naar Rotterdam voor het sfeervolle festival waar de Japanse popcultuur centraal staat. Cosplay is een van de belangrijkste onderdelen van het festival oftewel het verkleden als je favoriete film-, video- of gamepersonage. Belangrijkste momenten waren dan ook de verschillende Cosplay competities.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

Fotoserie: De Dansfabriek presenteert Dance Vibes

m De-Dansfabriek-Dance-Vibes-Bianca-Dijck-22 1De Dansfabriek heeft haar einduitvoering met Dance Vibes tot een mooi hoogtepunt gebracht. De dansers, in verschillende stijlen zoals hip hop, modern, klassiek, kids, disco kwamen voorbij.

Lees meer: Fotoserie: De Dansfabriek presenteert Dance Vibes

Den Haag viert Bevrijdingsdag op het Malieveld: Foto's

m  GBW4883Bijna 55.000 bezoekers – geteld aan de entrees op het Malieveld en bij de Tweede Kamer - kwamen zondag naar de twaalfde editie van het Bevrijdingsfestival Den Haag.

Lees meer: Den Haag viert Bevrijdingsdag op het Malieveld: Foto's

538 Koningsdag groots spektakel in Breda: Foto's

m 538-KONINGSDAG2019-BIANCA-DIJCK-12 1Koningsdag wordt ieder jaar groots gevierd in Breda met het 538 Koningsdag spektakel.

Lees meer: 538 Koningsdag groots spektakel in Breda: Foto's

Fotoserie: Raymond van Barneveld maakt seizoen toch af

m DSC 2318ADonderdag 28 maart jl. was de meest beladen avond van de afgelopen twee dagen in de 'dart arena' van AHOY. Ruim 10.000 'Barney – Army' fans kwamen in het oranje Rotterdam om hun Nederlandse dart legende een hart onder de riem te steken.

Lees meer: Fotoserie: Raymond van Barneveld maakt seizoen toch af

 studiopijlman-hosting