Evenementen

Heroes Dutch Comic Con is in aantocht!

m 3A4A0857Zet 24 & 25 november 2018 alvast in je agenda. Dat weekend transformeert de Jaarbeurs in Utrecht namelijk in de grootste Comic Con van Nederland!

Bereid je voor op een geweldig weekend vol spektakel, entertainment, speciale gasten, workshops, grootse belevingen en ontmoet nieuwe vrienden waarmee jij je passies kunt delen! De nieuwe editie van Dutch Comic Con is meteen een fascinerende! Doe mee aan de cosplay contest, bezoek de fanclubs en ga met mede-cosplayers op de foto bij de green screen. Er is voor ieder wat wils, zowel voor de beginnende als gevorderde cosplayer.

 

m 3A4A0887Op Heroes Dutch Comic Con komen de bekendste acteurs langs. Zoals Lana Parrilla (bekend van o.a. Once Upon a Time en 24), Richard Dean Anderson (van o.a. MacGyver en Stargate GS-1), Rebecca Mader (Bekend van o.a. Once Upon a Time en Lost), Daniel Gellies (van o.a. The Vampire Diaries en The Originals) en meer!

 

m 3A4A0970Ook is er een unieke samenwerking met Valiant Comics! En vergeet ook de Gaming Hall niet en de vele kramen met interessante merchandise. Genoeg dus voor twee onvergetelijke dagen in Utrecht! 24 en 25 november 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer info. op www.dutchcomiccon.com

 

 

 studiopijlman-hosting