Evenementen

14e International Amsterdam Tattoo Convention 2018

amsterdam tattoo

De meest toonaangevende tattoo conventie van de Benelux komt er weer aan, en is nu groter dan ooit!

De 14e editie van de Amsterdam Tattoo Convention 2018 biedt plaats aan ongeveer 425 van de beste tattoo artiesten uit binnen- en buitenland en vindt plaats van 2 tot en met 4 november in hal 7 van RAI Amsterdam.

 

De Tattoo, Bodyart en Street Art Conventie is al jaren een niet te missen evenement voor alle tattoo liefhebbers. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.


Bezoekers kunnen zich natuurlijk zelf laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden kunst, fotografie en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen.


Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten. Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien.

 

Special guests op de conventie:
Lyle Tuttle's professionele tattoo-carrière bestrijkt zeven decennia en begon in 1948 in San Francisco.
De Tattoo Art-collectie van Lyle Tuttle bevat de beste en mooiste voorbeelden van Amerikaanse en internationale 'flash'-ontwerppagina's voor tatoeages, fotografie van vroege Amerikaanse getatoeëerde mensen, tattoo-visitekaartjes en print en artefacten die teruggaan tot 400 na Christus.
Matt Gone, een van de meest getatoeëerde mensen ter wereld, is weer terug in Amsterdam.
Hij heeft maar liefst 95% van zijn lichaam bedekt!
Kom kennis maken met Matt en hij zal je alles vertellen over zijn leven en zijn tatoeages.
Ga ook gerust met hem op de foto!


Met uitzondering van een aantal shows is de Amsterdam Tattoo Conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Tot ziens op de Amsterdam Tattoo Convention 2018!
Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie op:


www.tattooexpo.eu


www.instagram.com/amsterdam_tattoo_convention


www.facebook.com/AmsterdamTattooConvention


Openingstijden:
Vrijdag 2 november van 12.00 - 23.00, zaterdag 3 november van 11.00 - 23.00 en zondag 4 november van 11.00 - 20.00

 

 studiopijlman-hosting