Evenementen

Fotoserie: Bloemencorso Zundert

2H0A1681 2 copyOp 2 september 2018 vond tijdens een zonovergoten dag Corso Zundert plaats, het grootste bloemencorso ter wereld.

De wagen Iguana In(ter)action van buurtschap Buurtschap 't Stuk mocht gisteren de eerste prijs in ontvangst nemen met hun bijzonder mooie wagen. 

 

750 corsozundert 055 annekeruysHet was weer spannend, want wie van de 20 deelnemende wagens zou er met de hoogste eer gaan strijken? Eigenlijk zijn ze allemaal even mooi en daarom genoten vele tienduizenden bezoekers ook met volle teugen van het kleurrijke evenement. De wagen Pestdokter werd tweede tijdens het corso en Out of Space werd derde. We Hangen de Clown uit van Buurtschap Wernhout kreeg de publieksprijs. 

 

2H0A1742 2 copyHet Zundertse corso dateert al van 1936. Omdat het in de Tweede Wereldoorlog vijf jaar stil lag, was dit de 77e aflevering van het corso. Het grootste dahlia corso is weer ten einde, nu op naar de 78ste editie in 2019!

 

Fotografie: Anneke Ruys

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting