Evenementen

Fotoserie: Magische reuzen van Royal de Luxe

m 3A4A6597De wereldberoemde Reuzen van Royal de Luxe in Leeuwarden hebben op zaterdag 18 augustus tussen de 150.000 en 160.000 bezoekers getrokken.

Dat zorgde soms voor lang wachten en veel geduld. Iedereen wilde wel een glimp van de indrukwekkende reuzen op te vangen. De bezoekers waren er van heinde en verre voor gekomen. Terecht want de reuzen van Royal de Luxe zijn simpelweg uniek. Met veel trots ontving Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa, dan ook de Reuzen van Royal de Luxe.

 

m 3A4A6565Pure magie was het om de metershoge kolossen met veel menselijke trekjes door de binnenstad van het mooie Leeuwarden te zien schrijden. Drie dagen lang zorgden zij voor een grootse belevenis voor jong en oud. 'Onvergetelijk' , 'emotie', 'prachtig' waren de reacties van de mensen. Het was steeds ongelooflijk druk in de stad. Zelfs wanneer de reuzen hun 'middagslaapje'deden en even in ruste waren, trokken ze nog steeds ontelbaar veel belangstelling.

 

 

m Saturday - The Giants of Royal de Luxe - Diver - Ruben van Vliet 5Foto: De Duiker door Ruben van Vliet Reuzen Royal de Luxe Leeuwarden 2018.

 

Er was niemand die niet onder de indruk was. Logisch want weinigen van hen hebben eerder zoiets bijzonders gezien. De reuzen van Royal de Luxe waren op 17, 18 en 19 augustus in Leeuwarden.

 

Fotografie: Anneke Ruys

Foto's De Duiker Ruben van Vliet Royal de Luxe Leeuwarden 2018

 

{artsexyligh

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting