Evenementen

Fotoserie: Magische circustheatershow BLOES! Cirque de la Liberté

m 24aNa vier succesvolle circustheatershows op een rij presenteert touchstones in Arnhem de gloednieuwe show BLOES! Cirque de la Liberté.

Internationale circusartiesten, muzikanten en ontwerpers zorgen voor een onvergetelijke belevenis, die je van het begin tot het eind meesleept in een bijzondere wereld waarin de bloes de rode draad vormt en tot 'leven' wordt gewekt (met spel, zang, acrobatiek, beeld en muziek). Dit is een circustheatershow die zijn weerga niet kent.

 

m 40aVoorafgaand aan de avondshow en ter afsluiting van de middagshow wordt de passievolle maaltijd 'Spaghetti met Olifantentranen' geserveerd. In deze show brengen negen circusartiesten en muzikanten op licht satirische wijze de absurditeiten in de mode-industrie en de gevolgen ervan voor mensen in beeld. In deze tijd waarin de wereld draait om geld en snelheid, waarin massaproductie leidt tot uitbuiting van arbeiders en overconsumptie, waarin wij kleren kopen als sandwiches, waarin 70% van de geproduceerde kleding wordt weggegooid, waarin de mens zichzelf tot paspop maakt.

 

m 74aMet BLOES! Cirque de la Liberté samen de vrijheid vieren op een voor Arnhem unieke locatie: de ASM-haven. De bedoeling is om het publiek een spiegel voor te houden. De lichte satire is als kunstvorm vooral bedoeld om met humor de spot te drijven met de dwaasheid van de maatschappij, waar wij onderdeel van uit maken. BLOES! Cirque de la Liberte. Verwacht adembenemende acrobatiek, clown-karakters en ook opblaasbare olifanten www.cirquedelaliberte.nl 

Tekst: Cirque de la Liberte

 

Foto's: Rob Herstel Herstelfotografie.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting