Evenementen

Festival Carnivale met uitdagend programma voor iedereen: Foto's

m 1K6A2327Het Haagse Huijgenspark was tussen Kerst en Oud en Nieuw, van 27 tot en met 30 december weer geheel in de ban van het winterse Carnivale Festival, een kruising tussen kermis en circus, maar toch ook net weer anders.

Vuurvreters, dwergen, burlesque - en buikdanseressen, obscuur entertainment, acrobatische shows, een zweefmolen, waarzeggers. Het zorgde allemaal voor een niet alledaagse belevenis voor het hele gezin. Met overdag vanaf 15.00 een festivalprogramma waar ook kids (met ouders) een dagje uit konden zijn.

m 1K6A2271Maar in de avonduren verandert Carnivale in een magisch festival met bizarre, opwindende en soms angstaanjagende acts. Dan wordt het 16 plus entertainment van de hoogste plank met allemaal betoverende acts.  Soms krijgt Carnivale zwoele nachtclub-sfeer waar uitdagende burlesque-getinte acts hun mooiste kanten laten zien. Bescheiden optredens die een grote impact hebben op de bezoekers. Ouderwets vermaak waat je weer meevoert naar lang vervlogen tijden.

m 1K6A2357bCarnivale is na een jaar afwezigheid terug van weggeweest en de Haagse Stationsbuurt is er blij mee. De komende drie jaar is het meest originele festival van Den Haag verzekerd van gemeentegelden en dat mag zeker mooi nieuws heten.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting