Evenementen

zt-newsiv-red

Dutch Comic Con in Utrecht trekt recordaantal bezoekers: Foto's

m 3A4A0970Ruim 20.000 bezoekers kwamen afgelopen weekend naar de winterversie van de Dutch Comic Con in de Utrechtse Jaarbeurs. Dat betekent een verdubbeling in vergelijking met de eerste wintereditie van het evenement vorig jaar.

De Comic Con is een evenement voor liefhebbers van strips, stripverfilmingen, tv-series, sciencefiction, fantasy, games en cosplay, een rollenspel waarin mensen zich kleden als hun (strip)helden. De naam Comic Con staat voor Comic Book Convention. Er was van alles te doen in de Jaarbeurs. Naast heel veel standjes was er ook een speciale Horror hoek met angstaanjagende figuren, een Cosplay modeshow en - contest en nog veel, veel meer.

 

m 3A4A0913Op het evenement waren ook acteurs als Jared Gilmore uit Once Upon A Time en Lotte Verbeek uit The Fault in Our Stars aanwezig voor meet and greets met fans. Game of Thrones-actrice Lena Headey, die de rol van Cersei Lannister speelt in de populaire serie speelt, moest helaas afzeggen.

 

Fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting