Evenementen

zt-newsiv-red

Grootste dahliacorso ter wereld straalt in Zundert: Foto's

m m CorsoZundert2017-MalouEvers-9Vele tienduizenden bezoekers genoten op 3 september in het Brabantse Zundert van het grootste dahliacorso ter wereld. Volgens de organisatie waren er nog nooit zoveel mensen bij Corso Zundert als dit jaar het geval was.

Twintig buurtschappen uit Zundert en Schijf hebben de afgelopen maanden alles op alles gezet om iets ongelooflijks neer te zetten. Het bloemencorso heeft zichzelf nogmaals overtroffen met een ongelooflijk mooie bloemenpracht. Buurtschap Schijf was de grote winnaar van het Corso Zundert. Het was de eerste keer dat zij zich winnaar mochten noemen. De 254 figuranten waren door het dolle heen toen zij hoorden dat zij als winnaar waren uitgeroepen.

m m CorsoZundert2017-MalouEvers-23Tot op het allerlaatste moment zijn de dahlia's nog op de wagens bevestigd. Zondagmorgen was de echte deadline en toen moest alles toch echt helemaal af zijn en werden de wagens naar hun startplaats gereden.

Het bloemencorso van Zundert heeft nog nooit zoveel bezoekers getrokken als dit jaar. Volgens de organisatie waren er zondag meer dan 50.000 mensen in Zundert.

m m CorsoZundert2017-MalouEvers-21Kijk voor de volledige uitslag van Corso Zundert op www.corsozundert.nl

 

Fotografie: Malou Evers Corso Zundert

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting