Evenementen

Kazàn 2 The Amazing Magic Family: Foto's

m De show Kazan 2 The Amazing Magic Family-2De familie Kazàn brengt deze zomer puur magie naar de mensen. Na het immense succes van afgelopen jaar, met 16 uitverkochte shows en een gemiddelde publiekswaardering van 8,9, is er nu in 2017 het vervolg: Kazàn 2.

 

m De show Kazan 2 The Amazing Magic Family-11De familie Kazan staat deze zomer met hun show in De Maaspoort theater in Venlo. Wat moet je verwachten, googeltrucjes !
Van de spannende acts van Magic Unlimited met Renzo en Oscar Kazan en de mooie Mara kon het publiek puur genieten.Ze vlogen in het rond, verdwenen in het niets, dozen die gingen zweven.


m De show Kazan 2 The Amazing Magic Family-8Maar Steven Kazan maakte door de show heen een eigen show erbij: steeds leuke grappen en grollen. Ook samen met zijn vader echt die gezichten die hij trekt daar moet je gewoon om lachen.

 

Het publiek werd ook er goed bijgetrokken zoals een meisje die de zwevende tafel mee mocht laten zweven, dat gezichtje echt geweldig. Ook vlogger Bart Boonstra stond op het podium bij de act met Renzo, hij werd vastgemaakt met een andere dame uit het publiek, en de guillotine.

 

m De show Kazan 2 The Amazing Magic Family-31Ieder van hen deed ook nog apart een act met de googelkaarten, de touwen, een ei en het rode zakboekje.
De show duurde 1,5 uur maar was echt zo voorbij
Spanning en humor samen gevouwen tot Kazan 2 The Amazing Magic Family ....

 

m De show Kazan 2 The Amazing Magic Family-34zie voor kaarten en info op www.kazan.nl

 

Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting