Evenementen

zt-newsiv-red

Spanning en sensatie bij Jumping Antwerpen: Foto's

m Jumping Antwerpen 22 april 2017  Freddie de Roeck  -7016Nieuw, innovatie stond dit jaar centraal bij Jumping Antwerpen. De organisatie heeft niet alleen gekozen voor een nieuwe locatie maar tevens voor een volledig nieuw format.

Van 19 tot 22 april 2017 was er op de oevers van de Schelde aan de Sloepenweg, met zicht op niet alleen het water maar tevens ook op het vernieuwde Havenhuis. Op zaterdagavond 22 april was hier een fotograaf van Partyenconcert bij aanwezig. Bekijk hiervan de vele foto's op onze site terug.

m Jumping Antwerpen 22 april 2017  Freddie de Roeck  -7312Levende legende Michael Whitaker wint sensationele Grand Prix van Antwerpen

In Antwerpen werd op zaterdagavond 22 april, de Grote Prijs van de 5* ster competitie afgewerkt. Met de beste 12 combinaties uit de eerste ronde, beloofde het alvast een erg spannende rubriek te worden. Het ging hard tegen hard, maar uiteindelijk was het Michael Whitaker die met Jb’s Hot Stuff (f. Locarno) naar de overwinning reed. Hij sprong een dijk van een ronde in 37,20 seconden. Hiermee bleef hij nipt Daniel Deusser voor.

m Jumping Antwerpen 22 april 2017  Freddie de Roeck  -3174Deusser eindigde met Cornet d’Amour (f. Cornet Obolensky) op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 37,57 seconden. Piergiorgio Bucci eindigde met Casallo Z (v. Casall) op de derde plaats. Bucci moest als laatste in de ring en zette nog alles op alles om de overwinning op het laatste moment nog af te snoepen van Whitaker. Hij finishte uiteindelijk in 37,73 seconden, goed voor de bronzen medaille. Henrik von Eckermann en Cantinero (v. Cento) eindigde op de vierde plaats. Penelope Leprevost werd de beste amazone op de vijfde plaats. Zij reed Vagabond de La Pomme (v. Vigo D’Arsouilles Stx) naar de eindmeet in 38,62 seconden.

m Jumping Antwerpen 22 april 2017  Freddie de Roeck  -7281Gudrun Patteet werd de beste Belg op de zesde plaats. Zij sprong een foutloze ronde met Sea Coast Pebbles Z (v. Picasso) onder het zadel en finishte in 39,33 seconden. Olivier Philippaerts en H&M Legend of Love (v. Landzauber) eindigden op de tiende plaats. Zij reden de tweede snelste tijd, maar een fout hield hem van de tweede plaats. Niels Bruynseels en Cas de Liberte (v. Cracky Z) eindigden op elf.

Hieronder zie je het fotoverslag terug van Jumping Antwerpen avond editie zaterdag 22 april 2017

 

Fotografie en verslag: Freddie de Roeck Partyenconcert.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting