Evenementen

zt-newsiv-red

Amsterdam Light Festival beleeft vijfde editie: Foto's

m 43aTot en met 22 januari 2017 vindt de vijfde editie van Amsterdam Light Festival plaats. Meer dan 35 kunstwerken en installaties van internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam.

m 19aDe werken zijn langs een vaarroute, de Water Colors en een wandelroute, de Illuminade, geplaatst. Jaarlijks zet het Amsterdam Light Festival de Amsterdamse binnenstad en de grachten in de spotlights. Het festival beleeft dit jaar haar vijfde editie en is inmiddels een begrip geworden. Net als in voorgaande edities brengen jonge gevestigde internationale kunstenaars hun lichtkunsten ten tonele op speciale locaties in Amsterdam.

m 30aTijdens het festival zijn er speciale rondvaarten en wandelroutes langs spectaculair verlichte kunstwerken. De Water Colors rondvaarten nemen je mee langs de vele kunstwerken en laten de stad vanaf het water zien. Van 15 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is er de wandelroute Illuminade, die door de stad loopt. Daarnaast zijn er rondleidingen en vinden er uitgebreide programma’s en activiteiten plaats in musea, theaters, restaurants, winkels en andere locaties in Amsterdam. @Amsterdam Light Festival

Fotografie: Rob Herstel

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting