Evenementen

zt-newsiv-red

The Christmas Show verandert Ziggo Dome in één groot Kerstfeest: Foto's

m 3A4A3868Het overweldigende succes van vorig jaar van The Christmas Show van RTL Live Entertainment krijgt dit jaar een vervolg met de tweede editie van deze spectaculaire show. Op 23, 24 en 26 december tovert RTL Live Entertainment de Ziggo Dome in Amsterdam weer om tot één groot kerstfeest.

m 3A4A3703Een indrukwekkende sterrencast neemt jong en oud wederom mee op een nieuwe magische reis door de wondere wereld van Kerst.

In Ziggo Dome beleef je het ultieme Kerstgevoel met een grootse show waarvoior kosten noch moeite zijn gespaard. In een fantastisch winter wonderland decor staan romen staan centraal in het nieuwe kerstsprookje voor de hele familie. Terwijl in dromen alles kan, is The Christmas Show echt. Jong en oud ziet in Ziggo Dome spectaculaire dansacts, een gospelkoor, bekende kersthits, een showballet en natuurlijk de Kerstman.

m 3A4A3837Het nieuwe kerstverhaal The Christmas Show is het magische verhaal over het meisje Eefje en haar bijzondere kerstdroom. Ze wil haar ietwat malle oma (Karin Bloemen), na de dood van opa, eindelijk weer eens een gelukkige kerst bezorgen. Maar hoe? Eefje vraagt de sprookjesachtige Kerstfee (Nicolette van Dam) om hulp en staat vervolgens oog in oog met de Droommaker (Carlo Boszhard).

 

m 3A4A3676Samen met zijn assistent Ziggy Stardust (Buddy Vedder) neemt de Droommaker Eefje en haar oma mee op een droomreis met als eindbestemming: het echte kerstgevoel. Ze laten hen het Zwanenmeer zien, een heuse sneeuwstorm en natuurlijk de Kerstman. Jamai Loman, Leona Philippo en het ZO! Gospel Choir zingen bekende kersthits recht ieders hart in. Als dat niet leidt tot een gelukkige Kerst..?

 

m 3A4A3699Voor de bezoekers in het overvolle Ziggo Dome is het twee uur lang genieten voor de hele familie. Je wordt meegenomen in een hele bijzondere Kerstshow waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Onze one & only 'flying Dutchman' Epke Zonderland mag de show op spectaculaire wijze afsluiten. 

 

Fotografie: Anneke Ruys

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting